neděle 23. listopadu 2014

Bitcoin walet

Spousta lidí hledá výdělek na internetu a mají strach z plateb v bitcoinech. Ke strachu není naprosto žádný důvod. Pokud se nebojíte obchodovat v USD, EUR, nebo CZK, nemusíte se bát ani BTC. V dnešní době není ani jediná z těchto měn ničím krytá. Jejich hodnota je založena pouze na důvěře v ně. No a od důvěry se odráží i jejich hodnota.
Řekněme si něco o drobných rozdílech mezi BTC a ostatními měnami.
Hodnotu měn je možné uměle snižovat, nebo zvyšovat podle potřeb jednotlivých vlád.
Hodnotu BTC určuje pouze nabídka a poptávka.Je neregulovatelný.
Další velké plus je to, že BTC je anonymní. Každý může zjistit cestu jednotlivých bitcoinů, ale nelze určit totožnost majitele, jen číslo waletu. Nemůže vás tedy zaskočit berňák :)) Proto se BTC často používá k platbám na serverech, kde se obchodují nelegální věci. To mělo za následek pád BTC v posledních týdnech. Došlo k uzavření silkroad a proto klesly objemy BTC obchodů a tím i hodnota BTC.
Nebojte se BTC.

100,000,000,000 Kč jen v Bitcoinech, ta samá částka ještě bude vytěžena! To samé dají dohromady ostatní kryptoměny! Jsou instalovány první bankomaty na směnu BTC. Firmy se specializují na těžební hardware, vzniká hazardní průmysl, obchody přijímají kryptoměny.

Opravdu si myslíte, že tak obrovský trh může zaniknout? Otevřete oči. To už dnes prostě nejde, příliš mnoho bylo investováno a trh je už dosti široký. Všichni chtějí být bohatí a když nestačily normální měny, nastoupily kryptoměny.Více na http://www.freecoins.cz

Vidíte, že není čeho se bát. Připravil jsem pro vás video, které vám ukáže, jak jednoduše směnit BTC za CZK. Prostě, jak dostat svoje peníze z internetu do peněženky:)
Doufám, že vám tento článek pomohl a přeji spoustu vydělaných bitcoinů

Žádné komentáře:

Okomentovat