pátek 21. listopadu 2014

GBBG Bitbillions


Před tím, než se budu věnovat společnosti GBBG bych ještě rád řekl pár slov úvodem.

1. Jak z názvu společnosti vyplývá, platforma se zabývá bitcoinem. To znamená, že byste měli mít  bitcoin peněženku - walet. Moje oblíbená je Bitplastic, ale vyberte si podle sebe. Walet najdete zde: http://1url.cz/UDgs  Bitcoin transakce probíhají v řádu minut, takže se jedná o velmi rychlý způsob platby. Navíc pokud hodláte dělat nákupy v GBBG, je to v bitcoinech mnohem levnější než přes PayPal.
2. Jak říkal pan Rychtařík: " Platforma GBBG umožňuje multiúčty" . Je to jeden z hlavních způsobů, jak vydělat. Pokud chcete získat referraly, registrujte se zde a inzerujte zdarma po celém světě. Poradím.
3. Nejde vydělat peníze bez práce. Kdo čeká, že se zaregistruje a v lednu bude milionář, má smůlu. Tento projekt vyžaduje píli a trpělivost. Vyděláte i bez investic, ale s nimi to jde rychleji a vyděláte víc.

Platforma GBBG se skládá z několika částí. Vyberu jen ty důležité pro další rozvoj.


V pravém horním rohu okna je záložka My GBBG. Po jejím rozkliknutí najedete na MyProfile / Info a zkontrolujte své údaje, hlavně bitcoinovou adresu, kam vám budou chodit výdělky!!  Pokud je vše v pořádku, jedeme dál. Pokud je vaše payout adres "unknown" klikněte na update. Vyskočí vám stránka, kde zadáte 5 bezpečnostních otázek a 5 odpovědí.Potvrdíte, vrátíte se do záložky info a vepíšete svoji bitcoinovou adresu.

V levé části okna je záložka Dashboard. Pokud na ni kliknete, uvidíte modrý, zelený a žlutý obdélník a pod nimi 7 záložek.
STATUS            Tady uvidíte, jak na tom jste. Tedy jestli jste free nebo spolupracovník a v kterých programech jste upgrade.
REFERRING      Zde najdete ref strukturu vámi registrovaných, propagační materiály( klik na Marketing Materials) , vašeho sponzora a vaši bitcoinovou adresu.
COUNTS            Statistika projektu.
NOTICES            Upzornění na důležité věci v projektu
WEBINARS        Překvapivě webináře :))
LOOK HERE        Výherní listina a aktuální akce.
SPECIAL      Toto je velice důležitá záložka! Tady si můžete zakoupit SPOLUZAKLADATELE za cca 50 $ v BTC nebo 55 $ PayPal. Spoluzakladatel dostává provize ze spoluzakladatelů a z free uživatelů. Free uživatel dostává provize pouze z free uživatelů, z co-founderů jin nejdou provize.  V každém případě je  mnohem lepší pro stabilitu projektu a vaše výdělky být co-founder, tedy spoluzakladatel. Doporučení systému je, zaregistrovat si hlavní účet, pod ním zaregistrovat 3 podúčty a pod každým podúčtem další 2 podúčty. Proč? Protože každý z těch podúčtú upgradnete, dokud jsou volné co-founder pozice. Dnes stojí pozice 50USD, v lednu to bude třeba 500USD. To bude jeden  zdroj vašich zisků. No a druhý zdroj bude ten, že kdo si ten účet od vás koupí, bude chtít vydělávat a tím vydělá i vám, protože bude registrovaný pod vámi a vy z něj budete mít provize. V každém případě důrazně doporučuji upgrade. Já ho mám :))

Obdélníčky Dashboard
MODRÝ     -  Po rozkliknutí vidíte strukturu vámi registrovaných členů.
ZELENÝ     - Ukazuje vaše možnosti výdělku, pokud splníte všechna daná kritéria. Prostě ideál. Věřte, že praxe bude trochu někde jinde. :))
ŽLUTÝ       - Ten nás   zajímá nejvíc, jsou to naše příjmy. Po jeho rozkliknutí uvidíte tabulku se statistikou vašich bodů, ziskaných v jednotlivých záložkách.
BTF - Tady vyděláváte (POINTS) body koukáním na video. Hlavní však je, že pokud jste přítomni na této stránce(INTRO) máte možnost v případě výhry získat BTC za poloviční hodnotu! Prodej probíhá v určeném čase v průběhu 20 min. Pokud vyhrajete, přijdou vám na váš profil platební údaje, kam máte poslat bitcoiny. Příklad: Dejme tomu, že jste na stránce, zrovna, když se hraje a vyhrajete  0,01 BTC. Kouknete do My profile a na uvedenou adresu pošlete 0,005BTC. Právě jste vydělali 0,005BTC, gratuluji. :))
IWC   - Vydělané body(POINTS) přidělíte do poolu podle vlastního uvážení a máte šanci vyhrát auto.
FAUC -  Vyděláváte body(POINTS) a také bitcoiny prohlížením reklam. Prachy prachy prachy :)) Tady vidíte výsledky hned :))
MBR -   Zde vydělané body (POINTS) vložíte (INTRO) do poolu podle vlastního uvážení a tím získáte šanci na získání odměny poolu.
POW -  Udržení bohatství. Přesměruje vás to na video a tím to pro mě skončilo:)) Řeknou vám, jak budovat MLM a že je dobré si koupit každý měsíc zlatou, nebo stříbrnou minci.


Celkově zde jde o to, získat co nejvíce bodů. Freee 1000, Co-founder 5000 měsíčně. Důležité je se rozhodnout, v jaké záložce je vyděláte. BTF,IWC,FAUC,MBR,POW. Je také dobré vědět, že co-founderovi přibývají body po 10ti, zatímco free jen po 1. Je lepší mít bodů co nejvíc, protože vaše příjmy se počítají jako počet bodů x hodnota bodu.. Každou ze záložek BTF,IWC,FAUC,MBR,POW můžete upgradovat za 5$ cca 110Kč na měsíc. Proč to udělat? Protože v tom okamžiku se vám přičítají odměny vašich refů ( 20%,10%,5%) . Co je však ještě zajímavější, pokud jste upgradli, získáte na měsíc možnost propagovat jakýkoli svůj projekt na GBBG! Prodáváte něco? Máte svůj projekt, nebo stránky? Sháníte refy nebo zákazníky? Kde pořídíte reklamu za 100Kč na měsíc? Máte shop? Internetový projekt? Nabízíte něco? Tak víte, kolik stojí reklama. Kdyby jste se chtěli zeptat, mám taky upgrade. Body mi skáčou po 10ti a tím mám větší šanci na výhry, větší zisky a taky příjmy z refů. A hlavně mnohem míň klikání :)) Navíc do konce roku 2014 je cena 5$, zatímco potom bude cena 9$. Takže já mám upgrady na 12 měsíců.
Shrnutí: Zadat BTC adresu, zaregistrovat podúčty, Flash sale, upgradovat, klikat. Mince kupujte dle uvážení :)) Já je nekupuji.

Registrace do GBBG : https://bitbillions.com


Video a návody:  1.  http://1url.cz/K4No
                            2. http://youtu.be/4KfUO-nX6dE
                            3. http://youtu.be/hBZoAneK9G4
                            4. http://youtu.be/iexX3rEtpI4
                            5. http://youtu.be/KRiubMa8Un8

1 komentář:

  1. Hey Everybody,

    Below are the most recommended bitcoin exchange services (BUY/SELL):
    Coinbase: $1 min. trade
    CoinMama

    Earn free bitcoins with the best Bitcoin faucet rotator:
    BEST Faucet Rotator

    OdpovědětVymazat