pátek 21. listopadu 2014

OneWorldBux

S klikačkama jsem začal 4.9.2014. V bannerech nahoře (dole) vidíte moje aktuální výdělky. PTC dělám kvůli zisku, proto moje návody se týkají tohoto postupu. Je to práce, jako každá jiná. Nezbohatnete za den.  Chce to trpělivost a taktiku. Je nutné klikat alespoň na Fixed Advertisements ! Veškeré vydělané peníze je třeba reinvestovat ! Nechte si na kontě vždycky rezervu na recyklaci refů a na prodloužení pronájmu na maximální možnou dobu ! Čím delší období, tím to vyjde levněji. Za vydělané peníze si pronajímejte refy, neaktivní recyklujte. Rozepíšu tady jen jednu, ostatní jsou obdobné, takže nemá cenu psát xkrát to samé. V současné době dělám 4 PTC jejichž banery najdete nahoře a kliknutím na ně se dostanete na stránku příslušného PTC. Klikání mi zabere asi 30 - 45 minut denně, protože opravdu poctivě klikám na všechno( můj sponzor musí mít radost :)). Dělám u toho totiž i jiné věci, takže se to protahuje:)). Někdy se zadaří a dost toho odklikám v práci na mobilu. Mám rozjeté ještě 2 klikací projekty se snovými výdělky, ale dám je sem, až bude jistota, že jedou a vyplácí.
OneWorldBux se mi líbí, protože nemusím shánět žádné refy, můžu si je pronajmout na 10let. Moje zkušenost je taková, že 95% pronajatých refů kliká, zatímco 90% mnou získaných refů nekliká:)).Tady se totiž  všichni víc zajímají o to, jestli náhodou nejsou pod někým regli, než aby se zajímali o to, jak vydělat. Jsem zvědav, kdy už tady lidi konečně pochopí, že tím, že dělají někomu referrala neztratí nic ze svých příjmů,naopak budou mít podporu od svého sponzora. Chcete pod sebe získat spoustu lidí, ale nemít nikoho nad sebou.Jenže pokud takhle budou přemýšlet všichni, nebudou tyto systémy v čechách fungovat:)).No, ale zpátky k buxu.
 Je tu hodně reklam a soutěží, kde se dá vydělat.Dají se koupit i akcie OneWorldBux. Taktika je jednoduchá. Ze začátku to chce hodně klikat. Veškeré peníze šetřit a utrácet za refy. Neaktivní refy recyklovat za . Tak si vytvoříte základ vašich příjmů.
Za klik je od $0.001 do $0.018 (denně 20 - 30 reklam, po upgrade více)
Je dostupný i autosurf.
Za ref klik od 30% do 60% hodnoty vašeho kliku podle upgradu
Minimum pro výplatu je $6.00
Vyplácí na PayPal, Payeer,EGopay, Bitcoin - instantně.
Instruktážní video:  http://1url.cz/14Na

Registrace tady http://www.oneworldbux.com/register



S OWBuxem máte ještě jednu možnost výdělku. Pokud už máte dost riskování s HYIPy, zkuste to s OWBuxem.  V nabídce je možnost zakoupení  kmenových akcií v hodnotě 30 $  za jednu akcii. Výnos je 0,84 $ po dobu 50ti dní.  Celkem tedy obdržíte 42 $ za 50 dní.
Mluvou Hyipu je to:
Investiční  minimum :   30 USD
Výnos:   2,8% denně
Období :  50 dní
Platební systémy  Western Union, Okapay, Payza, Egopay, Solidtrustpay, Payeer, PerfectMoney, Neteller.
Jak na to? Zaregistrujte se na  http://1url.cz/9dQd  . Pošlete peníze podle toho, kolik chcete koupit akcií. Potom přejděte do záložky  Revenue Shares a koupíte si  kolik akcií chcete:))
No a pokud nechcete vydělávat s akciemi, můžete si nějaké dolary naklikat:)))

Žádné komentáře:

Okomentovat