pátek 21. listopadu 2014

Výdělečná síť

Vítejte ve světě budoucnosti, kde se každý může stát placeným redaktorem. Máte Facebook? Vydělává vám peníze?

Tsu vám peníze vydělá! Dostanete zaplaceno za své příspěvky, obrázky a komentáře uveřejněné na sociální síti Tsu.


Věříme  v reálné  vlastnictví, které existuje pouze v případě, že uživatelé vlastní práva k jejich obsahu zveřejňovaném na jejich stránkách. Uživatelé by měli být odškodněni za jejich příspěvky, obrázky  a obsah. Je to jednoduché a je to správná věc.

Proto sdílíme sociální příjmy se všemi, pro každý typ obsahu, velikosti sítě nebo úrovně vlivu. Použití Tsu nevyžaduje nic víc než to, co už děláte  na jiných sociálních platformách  dnes.

Náš model je globální a jeho cílem je pomoci uživateli. Poprvé může být každý uživatel  vydělávat licenční poplatky na neomezenou dobu.

Tsu akcie jsou příjmy, které pocházejí z reklamy třetích stran, sponzoringu a partnerství. Jakmile je ekonomika vytvořena, Tsu obdrží 10% k udržení platformy. Polovina zbývajících získaných příjmů je pro uživatele, který vytvořil obsah.Druhá polovina zbývající získaných příjmů je distribuována do sítě uživatele Family Tree. Uživatelé na Tsu zpeněží  jejich obsah a síť na dobu neurčitou, která nadále poroste spolu s komunitou.
Jako uživatel Tsu sociální sítě jsou  váš obsah a interakce cenné. Na Tsu, dostanete zaplaceno za obsah svých stránek. Polovinu svých  vydělaných příjmů ve formě odměn generovaných podle  obsahu, který zveřejníte. Sdílení obsahu na Tsu je stejně jednoduché jako jakékoliv jiné sociální platformě . Zaregistrujte se, komentujte svůj stav,sdílejte  fotografie nebo videa  zapojte  se svými přáteli  tak často, jak byste chtěli.
Takže se bavte a vydělávejte!

Staňte se soušástí globálního týmu!  Registrace.

Žádné komentáře:

Okomentovat